Ik zoek hulp

IEDER MENS TELT

Hulp nodig?
Wij zijn er voor je.

De Vincentiusvereniging Geleen wil zich met haar hulpverlening inzetten voor de minstbedeelden. Wij zijn er voor mensen, die onder ongeacht welke problemen dan ook gebukt gaan en nergens anders meer hulp kunnen krijgen; of het moeilijk vinden om de eerste stap zetten naar hulp vragen. Om voor hulp in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden:

  • Je woont in de gemeente Sittard-Geleen
  • Jouw hulpvraag betreft een eerste levensbehoefte of een ander groot probleem waar je zelf niet uit komt
  • Je beschikt niet over de middelen om het gevraagde zelf te betalen of om tot een oplossing te komen

Aanvraagformulier voor hulp

Om te beoordelen of je voor hulp door de Vincentiusvereniging in aanmerking komt, gebruiken we het aanvraagformulier dat je op deze pagina kunt downloaden (het insturen van één van de twee formulieren is voldoende).

Het formulier kan op de computer of – op een printje – ingevuld worden en worden ingestuurd naar hulpvraag@vincentiusgeleen.nl.

Of per post naar:
Vincentiusvereniging Geleen
Potterstraat 2a, 6165 AE Geleen

Heb je hulp nodig bij het invullen?

Bij twijfel of problemen met het invullen of versturen van het aanvraag formulier kun je contact opnemen met de coördinator van het hulpteam Vincentiusvereniging Geleen; hulpvraag@vincentiusgeleen.nl of telefonisch via 06-21 61 77 82.

Wij maken een afspraak met je om samen het hulpvraagformulier in te vullen. Aan de hand van het ingevulde formulier wordt beoordeeld of iemand voor hulpverlening in aanmerking komt. Het kan zijn dat wij naar aanleiding van de ontvangen informatie een huisbezoek brengen.

Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk door ons behandeld.